Merenkulun ja logistiikan, laivanrakennuksen, uusiutuvan energian, automaation ja ICT:n vientiä keskisen Itämeren alueelta eteläisen Afrikan markkinoille käyttäen Namibiaa ponnahduslautana.

TIETOA PROJEKTISTA

 01.03.2018-31.08.2021

1 731 850,31 € (EAKR: 1 358 178,06 €)

SAMK: 578 802,33 € (EAKR: 422 525,70 €)

SME Aisle -projektin tavoitteena on tukea keskisen Itämeren alueen pienten ja keskisuurten yritysten vientiä Namibian kautta eteläiseen Afrikkaan. Projektissa keskitytään yrityksiin, jotka ovat keskisen Itämeren alueelta Suomesta (myös Ahvenanmaalta), Virosta, Latviasta ja Ruotsista. Teemoina ovat merenkulku ja logistiikka, laivanrakennus, uusiutuva energia, automaatio ja ICT.

PARTNERIT

Projektipartnerit:

VIDEOT

Työpaja liiketoimintamahdollisuuksista eteläisen Afrikan markkinoilla

Ensimmäisessä työpajan videossa Minna Keinänen-Toivola kertoo  eteläisen Afrikan markkinoista mahdollisuutena meriklusterille (CB SME Aisle projekti).

Toisessa työpajan videossa Jeffrey Salahub esittelee liiketoimintaa Namibiassa ja, miten Namibia on väylä SADC-alueelle.

SME AISLE SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tänään Teknologia työnä -messuilla @SatakunnanAMK’ssa. Paljon insinöörejä ja muita tekniikan alan tulevia ja nykyisiä ammattilaisia liikenteessä. Tervetuloa kuulemaan @SataMariSAMK ja muiden Smart Urban Business -hankkeiden kuulumiset! #teknologiatyönä @cbportmate @SMEAisle

SME Aisle also at the fair Teknologia työnä (Technology as a work) at @SatakunnanAMK, Pori, Finland. @CentralBaltic

SMART URBAN BUSINESS

SME Aisle ON SATAKUNNAN AMMATTIKORKEAKOULUN KANSAINVÄLISEN JA MONIALAISEN ÄLYKKÄÄT KAUPUNKIALUEET -TUTKIMUSRYHMÄN ALAINEN PROJEKTI.

MUITA KÄYNNISSÄ OLEVIA TUTKIMUSRYHMÄN PROJEKTEJA:

YHTEYSTIEDOT

Minna Keinänen-Toivola, Ph.D.

+358 44 710 3063
minna.keinanen-toivola(a)samk.fi