Merenkulun ja logistiikan, laivanrakennuksen, uusiutuvan energian, automaation ja ICT:n vientiä keskisen Itämeren alueelta eteläisen Afrikan markkinoille käyttäen Namibiaa ponnahduslautana.

TIETOA PROJEKTISTA

 01.03.2018-31.08.2021

1 731 850,31 € (EAKR: 1 358 178,06 €)

SAMK: 578 802,33 € (EAKR: 422 525,70 €)

SME Aisle -projektin tavoitteena on tukea keskisen Itämeren alueen pienten ja keskisuurten yritysten vientiä Namibian kautta eteläiseen Afrikkaan. Projektissa keskitytään yrityksiin, jotka ovat keskisen Itämeren alueelta Suomesta (myös Ahvenanmaalta), Virosta, Latviasta ja Ruotsista. Teemoina ovat merenkulku ja logistiikka, laivanrakennus, uusiutuva energia, automaatio ja ICT.

PARTNERIT

Projektipartnerit:

VIDEOT

Työpaja liiketoimintamahdollisuuksista eteläisen Afrikan markkinoilla

Ensimmäisessä työpajan videossa Minna Keinänen-Toivola kertoo  eteläisen Afrikan markkinoista mahdollisuutena meriklusterille (CB SME Aisle projekti).

Toisessa työpajan videossa Jeffrey Salahub esittelee liiketoimintaa Namibiassa ja, miten Namibia on väylä SADC-alueelle.

SME AISLE SOSIAALISESSA MEDIASSA

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Team @SMEAisle participated in seminars in #PortElizabeth and #Durban in #SouthAfrica on last October. Seminars were organized by @teamfinlandfi & #Finnpartnership. @SatakunnanAMK @BusinessFinland @CentralBaltic @FinEmbPretoria

Team of Satakunta University of Applied Sciences – SAMK at #CentralBaltic Annual Event 2018 in Turku: Sanna-Mari Renfors, @KeinanenToivola and Jaana Ruoho representing #Boosted, #NatureBizz, #PortMate, #SMEAisle and #EfficientFlow projects. https://t.co/RN0kwzU6Mq

SMART URBAN BUSINESS

SME Aisle ON SATAKUNNAN AMMATTIKORKEAKOULUN KANSAINVÄLISEN JA MONIALAISEN ÄLYKKÄÄT KAUPUNKIALUEET -TUTKIMUSRYHMÄN ALAINEN PROJEKTI.

MUITA KÄYNNISSÄ OLEVIA TUTKIMUSRYHMÄN PROJEKTEJA:

YHTEYSTIEDOT

Minna Keinänen-Toivola, Ph.D.

+358 44 710 3063
minna.keinanen-toivola(a)samk.fi